keskiviikko 13. syyskuuta 2017

MITÄS SITTEN KUN EI OLE MOTIVAATIOTA?

Tämä on nyt ollut tässä parin viikon ajan päällimmäisenä kysymyksenä mielessä. Ollut jotenkin tosi raskasta raahautua tallilla vaikka tykkäänkin Baldolla mennä. Jotenkin tuntuu vaan että nyt ois ihan hirveästi muutakin tekemistä vaikka tottakai Baldon pitäisi olla ykkönen. Motivaatio vain katosi tossa pari viikkoa sitten enkä ole saanut sitä vieläkään takaisin. Tähän vaikuttaa tosi moni asia mutta kanssa varmaan se että tuntuu että mennään kokoajan alaspäin ja se että ei olla päästy kisaamaan yms.
Kisaaminen on mulle kuitenkin ollut tosi tärkeää ja yhtäkkiä kun en todennäköisesti vähän päälle puoleen vuoteen pääse kisoihin ollenkaan niin vähän hassu olo. Mietin kuitenkin että yritettäis päästä koulukisoihin joku ihan helppo luokka vielä tän vuoden puolella mutta estekisat saa kyllä odottaa vapun tienoille asti. Ei sen takia etteikö Baldo olisi niihin valmis vielä vaan koska se ei ole ikinä ollut kisoissa niin halutaan ekojen kisojen olevan ulkona että on enemmän tilaa ja tottakai kivempi jos ne on tutulla kentällä eli Tuomarinkylässä. Ja turha tässä kohtaa nyt alkaa kiirehtimään, hevosen ehdoilla kuitenkin mennän.

Mutta joo tässä siis vähän päällimäisiä ajatuksia ja fiiliksiä nyt. Veikkaan että motivaatiokin alkaa kasvaa sittenkun meillä on joku juttu mitä kohti tavoitella (esim, ksat) ja yritinkin vähän katsella joko olisi tulossa jotain koulukisoja. Tosin ne koulukisatkin saisivat olla asta joskus kuukauden päästä että ehditään harjoitella mutta silti. Todennäköisesti viimeistään marraskuun alussa päästän koulukisohin. Tosta päivittelen sitten vähän lähempänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti