sunnuntai 26. marraskuuta 2017

JATKAN SIITÄ MIHIN JÄÄTIIN

Taas takaisin täällä. Mietin pitkään poistaisinko ainakin osan mun vanhoista postauksista ja aloittaisin mun kaveria lainaten puhtaalta pyödältä. Päädyin kuitenkin siihen että mä vaan jatkan siitä mihin jäätiin koska hirveästi mikään ei ole aijemmista postauksista muuttunut ja puhun niissä mielestäni ihan asiaa. Oman sivuni ja Baldon sivuni päivitin tänään vähän uudemmaksi ja poistin sieltä sivut elämäni hevoset ja kisakalenteri. Käykää ihmeessä noita uusia sivuja katselemassa ja kertokaa mielipiteitä! Uuden bannerin teen myös lähipäivinä mutta minut tuntien se saattaa vähän venähtää...

Pari postausta mulla on jo mielessä mutta postausideoita silti kaivattaisiin, joten jos sulla tulee mitään mieleen niin kommetteihin vaan, kaikki ideat otetaan ilolla vastaan. Ainakin tavoite postausta ja ehkä jonkin laista talliviikko postaustausta on suunnitteilla. En ole vaan vielä päättänyt miltä viikolta sen teen, joulukuusta saattaa tulla jopa kaksi. Mutta en nyt lupaile muuta kuin että ainakin yksi on tulossa, toinen tulee jos on tullakseen.

Motivaatiota oon saanut todella paljon lisää nyt kun hyppääminen on lähtenyt sujumaan ja muutenkin ollaan jotenkin päästy samalle aaltopituudelle Baldon kanssa. Lisäksi ollaan päästy aloittelemaan kisaamista, siitäkin tulossa varmaan postaus. Estekisoihin ei olla vielä päästy mutta nekin ovat tulossa todennäköisesti ja toivottavasti tammikuun alussa. Seuraavat koulukisat taas ovat reilun viikon päästä. Niin siistiä olla taas vähän mukana kisamaailmassa!

Tässä postauksessa nyt vähän päivittelyä että mites meillä nykyään. Ja yritän nyt pitää postaustahdin tasaisena. Toivottavasti tykkäsitte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti