sunnuntai 2. lokakuuta 2016

JATKA LAUSEITA #5

Moiii
Teen tälläsen jalustin.netin postaushaasteen jatka lausetta. Oon aijemminkin tehnyt näitä postaushaasteita ja teen varmaan monta jatkossakin.
Ja nyt lauseisiin.

Lempi askellajinion ... ehdottomasti laukka. Siinä tuntee hevosen voiman, herkkyyden ja huomaa luonteenkin aika hyvin. Ja siinä mennään ainakin yleensä lujaa ;).
Lähestyessäni estettä ... jään joskus mietttimään liikaa mitä voi tapahtua ja silloin menee pieleen mutta yleensä keskityn vaan esteeseen ja hevoseen.

Tallilla pelkään ... en oikeastaan mitään muuta paitsi yhtä tallimme hevosta jota tuntuu melkein jokainen vähän pelkäävän. Se on iso ja heti kun avaa karsinan oven seisoo hampaat valmiina vastassa. Kyllähän sekin varmaan on kiva jos osaisi käsitellä.

Hevosmaailmassa en ymmärrä ... kiusaamista ja arvostelua. Eikö vaan voitas olla ilosii muiden puolesta ja tukea jos joku epäonnistuu?

Unelmieni hevonen ... aloin aluksi miettimään jotain tiettyä hevosta mutta en osannut päättää. Sakke on ihan paras mutta kun mullakin ponivuodet lähenee loppuaan. Pilvikin on ihana mutta siinä taas kaipaisin enemmän hyppyinnokkuutta. Sitten on vielä Galia joka on kolmas mun suosikeissa. Vaikka en ihan osannut ratsastaa sitä niin sillä oli kivat hypyt, se on nuori ja se on aika kivan kokonen mutta haluisin siihen vähän ponimaisuutta vaikka se onkin hevonen. Joten tämän jaarittelun jälkeen vastaukseni koostuisi Saken ilkikurisuudesta, Pilvin rauhallisuudesta ja Galian iästä, koosta ja kapasiteetista.
En pidä hevosista ... jotka rynnivät. Olen aina aivan pulassa rynnivän hevosen selässä. Mieluummin temppuilee muuten kunhan ei rynni ;).

Hevosenhoitaja/kisahoitaja ... Rosita xd. Eli siis luotettava että tuo hevosen oikeaan aikaan oikeaan paikkaan yms, eikä itse enää tartte stressaa tollasest kisatilanteessa. Ja sit tottakai hevosenhoitajan pitää kuvata rata;). Ja mulla ainakin tosi tärkeetä on se että kisahoitaja pysyy rauhallisena!
Jos taivaalta tulee vettä kaatamalla ja minulla on tunti kentällä ... laitan sadetta pitävän takin ja selviydyn tunnista.

Vahvuuksiini ratsastajana kuuluvat... syksyn aikana olen saanut rohkeutta paljon lisää niin varmaan rohkeus.

Jos olen yksin tallilla kun sähköt menevät niin ... soitan jollekin joka voi auttaa minua.
Ratsastusleirit... kuuluvat kesään! Kesä ei ole mitään ilman (Pykiksen) ratsastusleiriä. Sieltä saa aina uusia tuttuja ja ihania muistoja.

Leikkituntien idea ... on pitää hauskaa, rentoutua ja sählätä!

Maastoilu on parhaimmilaan ... yöllä. Ja kavereiden kanssa. Ja tottakai silloin kun pääsee menemään lujaa.

Aina, kun putoan ... tilanteesta riippuen nauran joko silloin tai viimeistään jälkikäteen ja aina ainakin yritänpäästä takaisin selkään!

Lauseet oli nyt tässä.
Kiitos kun luit!
<3 Matti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti